Felújítás utáni takarítás árak

Felújítás utáni takarítás árak

Felújítás, építkezés utáni nagytakarítás szolgáltatás igénybe vétele előtt nem árt tisztában lenni a piaci szereplők takarítási áraival és magával a szolgáltatással. Ha még mindig úgy dönt, hogy eldobja a szemetes lapátot, és takarító céget fogad, íme néhány dolog, hogy mit várhat el egy takarítási szolgáltatástól.

Takarítónő

Takarítónő

Sokan mondják, hogy a takarítást soha nem lehet befejezni, csak abbahagyni. Ha Ön a jövőben nem szeretne ezzel a végtelen körforgással bajlódni, hívja a Tuti Takarítást és profi takarítónőink leveszik a válláról ezt a terhet.

Rendszeres takarítás

Rendszeres takarítás

Vállaljuk cégek és magánszemélyek ingatlanjainak rendszeres takarítását. Ha megbízható és hozzáértő takarítócéget keres, akkor a Tuti Takarításra van szüksége! Kollégáink sok éves szakmai tapasztalattal veszik fel a harcot a legmakacsabb szennyeződésekkel is!

Nagytakarítás

Nagytakarításra lenne szüksége? Hívja a Tuti Takarítást! Cégünk vállalja, hogy felújítás vagy átadás után, ünnepek előtt vagy után makulátlanul tisztává varázsolja a szóban forgó ingatlant, legyen a megbízó akár magánszemély, akár cég. De ha esetleg az albérlők koszosan hagyták el lakását, és nem szeretné maga végezni a nagytakarítást, keressen bennünket, és az új lakókat sem fogja csalódás érni a tisztaságot illetően!

Airbnb apartman takarítás

Airbnb takarítás

Airbnb keretében kiadandó budapesti apartmanja tisztán tartását is ránk bízhatja, cégünk komoly szakmai háttérrel és nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren is. Több luxusapartman csoport rendszeres takarítása a referencia a jól végzett munkánkra. Kérje árajánlatunkat még ma, hogy minél hamarabb elvégezhessük a szerződéskötés előtti ingyenes felmérést és levehessük a válláról ezt a gondot!

Garázstakarítás

Garázstakarítás

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a garázstakarítás terén is. A mélygarázsok tisztítása is szakembert kíván, hiszen elég makacs szennyeződésekkel kell megbirkózni. Így nem árt, ha a takarító tudja, milyen vegyszert, eszközt használjon. Kollégáink ipari súrológép vagy nagynyomású gőzborotva bevetésével távolítják el az olaj- és egyéb eredetű foltokat a csiszolt betonról éppúgy, mint bármilyen más felületről.

Irodatakarítás

Irodatakarítás

Egy iroda rendszeres tisztán tartása nem kis feladat. Sok cég ezt is az alkalmazottakra hárítja, akik az egyébként is fárasztó munkájuk mellett nem biztos, hogy olyan alapos takarítást végeznek, mint amilyet esetleg kellene. Éppen ezért ezt a feladatot érdemesebb az erre specializálódott szakemberekre bízni.

Lakástakarítás

Lakástakarítás

Sokan azt gondolják, hogy lakásuk tisztán tartását takarítónőre vagy -cégre bízni luxus. Pedig ha minket választ, mi személyre szabott ajánlatunkkal biztosan pozitív meglepetést fogunk okozni Önnek! Legyen szó rendszeres vagy alkalmi takarításról, legyen Ön egy üzletember vagy egy egyszerű dolgozó, aki szereti ugyan a rendet és tisztaságot, de nincs ideje tenni érte, keressen bennünket!

Kárpittisztítás

Kárpittisztítás

Ha már nem is emlékszik, milyen volt bútora színe a megvásárlásakor, akkor ott bizony egy alapos kárpittisztításra van szükség. Cégünk ipari kárpittisztító gépek segítségével varázsolja újra tisztává és illatossá bútorát, visszaadva annak eredeti színét. Munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren is, nyugodtan rájuk bízhatja kedvenc foteljét vagy ülőgarnitúráját!

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás

Cégünk vállalja fix padlószőnyegek és egyéb szőnyegek helyi tisztítását egyaránt. Ha szőnyegtisztításra van szüksége akkor a lehető legjobb helyen jár, kérem keressen minket bizalommal.

Padlószőnyeg tisztítás

Padlószőnyeg tisztítás

A legtöbb szőnyegtisztító cég csak a normál szőnyeget tisztítja amiket el tudnak szállítani, de ha padlószőnyeget szeretne kitisztíttatni amit nem lehet elszállítani akkor önnek a Korrekt Takarításra van szüksége, ahol nagy tapasztalattal végzik a szőnyegek helyi tisztítását. A szőnyegtisztításhoz a legtöbb esetben vizes szőnyegtisztítót használunk, ezzel mély-tisztítást érhetünk el és a legmakacsabb foltokat is eltudjuk távolítani, de természetesen a vegyszer választása is nagyon fontos.

Felújítás utáni takarítás

Ha festés vagy bármilyen más jellegű felújítás történt lakásában és nem akar maga bajlódni a takarítással sem, bízza ránk a piszkos munkát! Gyorsan és korrekt áron dolgozunk, a megfelelő gépekkel és szakemberekkel. Ha Ön mégsem elégedett vagy bármi hiányosságot fedezett fel, úgy mi azt garancia keretében ingyen helyrehozzuk!

Hvíás
Üzenet