Padlószőnyeg tisztítás

Padlószőnyeg tisztítás

A legtöbb szőnyegtisztító cég csak a normál szőnyeget tisztítja amiket el tudnak szállítani, de ha padlószőnyeget szeretne kitisztíttatni amit nem lehet elszállítani akkor önnek a Korrekt Takarításra van szüksége, ahol nagy tapasztalattal végzik a szőnyegek helyi tisztítását. A szőnyegtisztításhoz a legtöbb esetben vizes szőnyegtisztítót használunk, ezzel mély-tisztítást érhetünk el és a legmakacsabb foltokat is eltudjuk távolítani, de természetesen a vegyszer választása is nagyon fontos.

A legtöbbet használt szőnyegtisztító gép a Karcher Puzzi ami egy nagyon jó minőségű ipari kárpit és szőnyegtisztító gép, nagy nyomással juttatja a vegyszeres vizet a szőnyegre amit a nagy teljesítményű motor vissza is szív, így szőnyegünk nagyon gyorsan megszárad és újra használható lesz.

Szőnyegtisztítás

A nagyon koszos részeken súroló gépet is szoktak alkalmazni ami szintén vegyszeres vizet fecskendez a tisztítandó szőnyegre, a kefék fellazítják a szőnyegben a szennyeződéseket amit aztán nagy-teljesítményű vizes porszívóval szívnak fel.

Szőnyegtisztítás

A képeken irodai szőnyegek tisztítását láthatjuk, természetesen ezt a szolgáltatást a Korrekt Takarítás magánszemélyeknél is végzi, a legtöbb esetben nagytakarítás esetében ez nem jelent külön költséget csak az óradíjat kell kifizetni.

Kérjen árajánlatot most:

Árajánlat kéréshez töltse ki a lenti kérdőívünket, ami alapján kollégánk maximum 24-órán belül válaszol. Ha ennél is gyorsabban szeretne választ, mert sürgősen van szüksége takarításra, kérem telefonos elérhetőségünkön vegye fel velünk a kapcsolatot. Nagyon fontos, hogy képeket csatoljon az ajánlat kéréshez, hiszen ez alapján tudjuk eldönteni mennyi időre és takarítóra van szükség, hogy hibátlanul elvégezzük a takarítási szolgáltatást.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (fontos)

  Takarítandó helyiség alapterülete (fontos)

  Takarítandó helyiség belmagassága

  Takarítás várható időpontja (dátum)

  Takarítás típusa

  Helyiség típusa

  Képek csatolása (jpg, png, jpeg fájl típusok csatolhatóak, a képek csatolása nagyban segíti az ajánlat adás pontosságát, kérjük amennyiben teheti mindenképp küldjön képet az ingatlanról amiből megállapítható a szennyezettség mértéke.  Egyéb információk és megjegyzés

  Hvíás
  Üzenet