Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás

Cégünk vállalja fix padlószőnyegek és egyéb szőnyegek helyi tisztítását egyaránt. Ha szőnyegtisztításra van szüksége akkor a lehető legjobb helyen jár, kérem keressen minket bizalommal.

Padlószőnyeg tisztítás:
Padlószőnyeg esetén ipari vizes tisztítógépet használunk. Ennek segítségével eltávolítjuk a foltokat, színelváltozásokat és napokig tartó friss illatot adunk a szőnyegnek, ezáltal a helyiségnek is. Azért ezzel a géppel dolgozunk, mert a hagyományos porszívókkal csak a port tudjuk kitakarítani, az egyéb koszt nem. Egy ilyen alaposabb tisztítást abban az esetben is ajánlatos elvégeztetni, ha éppen nem látszik olyan koszosnak a szőnyeg, hiszen ettől még sok por és atka rejtőzhet benne, ami gyakoribb portalanítást tesz szükségessé. Ezért ha tartós tisztaságra vágyik, keressen bennünket!

Szőnyegtisztító gépeink:

Szőnyegtisztító gépek

Szőnyegtisztítás:
A kisebb, könnyen mozgatható szőnyegek esetében a szőnyegtisztítóban való tisztítást ajánljuk, mert így sokkal egyszerűbben lehet tökéletes tisztaságot és gyors száradást produkálni. Szolgáltatásunkba beletartozik a szőnyeg el-, és a munka végeztével a visszaszállítása is, Budapest területén.

Vízestbázisú szőnyegtisztítás működése:
A munkafolyamat minden esetben alapos porszívózással kezdődik, ezt követi a vizes szőnyegtisztítás, ipari kárpittisztító géppel. Kétféle gépet használunk, leggyakrabban a Karcher puzzi nevezetűt, ami egy vizes szőnyegtisztító. A víz felvitele után azonnal fel is szívjuk azt, így nem tart olyan sokáig a száradás. Erősen szennyezett szőnyeg esetén már korábban felvitelre kerül a tisztítószer, hogy még tökéletesebb legyen az eredmény. A napokig tartó friss illat érdekében pedig különleges vegyszert rakunk a tiszta-víz tartályba, mely egyúttal elősegíti a makacs szennyeződések gyors eltávolítását is. Beszáradt kávé- vagy egyéb eredetű foltok esetén ez a megoldás a leghatékonyabb!

Ha még ennél is komolyabb beavatkozásra van szükség, akkor a szőnyeget először egytárcsás súrológéppel kezeljük, és csak ezután következik a fenti módszer. Ezzel a géppel és egy speciális súroló paddel szórjuk a vegyszert a szőnyegre, egyúttal fellazítva a foltokat. Így már könnyebb dolgunk van utána a kárpittisztítóval.

A szőnyegtisztítás szolgáltatásunkat magánszemélyeknek és cégeknek is ajánljuk, a kisebb négyzetmétertől a több ezer négyzetméter szőnyegig tudjuk vállalni a tisztítást rövid határidőn belül. Több saját géppel is rendelkezünk így akár már holnap elkezdhetjük a munkát.

Keressen bennünket akkor is, ha csak szőnyegtisztításra van szükség, de egyéb szolgáltatásaink mellett is igénybe veheti ezt a szolgáltatásunkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot még ma!

Hvíás
Üzenet