Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás

Cégünk vállalja fix padlószőnyegek és egyéb szőnyegek helyi tisztítását egyaránt. Ha szőnyegtisztításra van szüksége akkor a lehető legjobb helyen jár, kérem keressen minket bizalommal.

Padlószőnyeg tisztítás:
Padlószőnyeg esetén ipari vizes tisztítógépet használunk. Ennek segítségével eltávolítjuk a foltokat, színelváltozásokat és napokig tartó friss illatot adunk a szőnyegnek, ezáltal a helyiségnek is. Azért ezzel a géppel dolgozunk, mert a hagyományos porszívókkal csak a port tudjuk kitakarítani, az egyéb koszt nem. Egy ilyen alaposabb tisztítást abban az esetben is ajánlatos elvégeztetni, ha éppen nem látszik olyan koszosnak a szőnyeg, hiszen ettől még sok por és atka rejtőzhet benne, ami gyakoribb portalanítást tesz szükségessé. Ezért ha tartós tisztaságra vágyik, keressen bennünket!

Szőnyegtisztító gépeink:

Szőnyegtisztító gépek

Szőnyegtisztítás:
A kisebb, könnyen mozgatható szőnyegek esetében a szőnyegtisztítóban való tisztítást ajánljuk, mert így sokkal egyszerűbben lehet tökéletes tisztaságot és gyors száradást produkálni. Szolgáltatásunkba beletartozik a szőnyeg el-, és a munka végeztével a visszaszállítása is, Budapest területén.

Vízestbázisú szőnyegtisztítás működése:
A munkafolyamat minden esetben alapos porszívózással kezdődik, ezt követi a vizes szőnyegtisztítás, ipari kárpittisztító géppel. Kétféle gépet használunk, leggyakrabban a Karcher puzzi nevezetűt, ami egy vizes szőnyegtisztító. A víz felvitele után azonnal fel is szívjuk azt, így nem tart olyan sokáig a száradás. Erősen szennyezett szőnyeg esetén már korábban felvitelre kerül a tisztítószer, hogy még tökéletesebb legyen az eredmény. A napokig tartó friss illat érdekében pedig különleges vegyszert rakunk a tiszta-víz tartályba, mely egyúttal elősegíti a makacs szennyeződések gyors eltávolítását is. Beszáradt kávé- vagy egyéb eredetű foltok esetén ez a megoldás a leghatékonyabb!

Ha még ennél is komolyabb beavatkozásra van szükség, akkor a szőnyeget először egytárcsás súrológéppel kezeljük, és csak ezután következik a fenti módszer. Ezzel a géppel és egy speciális súroló paddel szórjuk a vegyszert a szőnyegre, egyúttal fellazítva a foltokat. Így már könnyebb dolgunk van utána a kárpittisztítóval.

A szőnyegtisztítás szolgáltatásunkat magánszemélyeknek és cégeknek is ajánljuk, a kisebb négyzetmétertől a több ezer négyzetméter szőnyegig tudjuk vállalni a tisztítást rövid határidőn belül. Több saját géppel is rendelkezünk így akár már holnap elkezdhetjük a munkát.

Keressen bennünket akkor is, ha csak szőnyegtisztításra van szükség, de egyéb szolgáltatásaink mellett is igénybe veheti ezt a szolgáltatásunkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot még ma!

Kérjen árajánlatot most:

Árajánlat kéréshez töltse ki a lenti kérdőívünket, ami alapján kollégánk maximum 24-órán belül válaszol. Ha ennél is gyorsabban szeretne választ, mert sürgősen van szüksége takarításra, kérem telefonos elérhetőségünkön vegye fel velünk a kapcsolatot. Nagyon fontos, hogy képeket csatoljon az ajánlat kéréshez, hiszen ez alapján tudjuk eldönteni mennyi időre és takarítóra van szükség, hogy hibátlanul elvégezzük a takarítási szolgáltatást.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (fontos)

  Takarítandó helyiség alapterülete (fontos)

  Takarítandó helyiség belmagassága

  Takarítás várható időpontja (dátum)

  Takarítás típusa

  Helyiség típusa

  Képek csatolása (jpg, png, jpeg fájl típusok csatolhatóak, a képek csatolása nagyban segíti az ajánlat adás pontosságát, kérjük amennyiben teheti mindenképp küldjön képet az ingatlanról amiből megállapítható a szennyezettség mértéke.  Egyéb információk és megjegyzés

  Hvíás
  Üzenet