Nagytakarítás

Nagytakarításra lenne szüksége? Hívja a Tuti Takarítást! Cégünk vállalja, hogy felújítás vagy átadás után, ünnepek előtt vagy után makulátlanul tisztává varázsolja a szóban forgó ingatlant, legyen a megbízó akár magánszemély, akár cég. De ha esetleg az albérlők koszosan hagyták el lakását, és nem szeretné maga végezni a nagytakarítást, keressen bennünket, és az új lakókat sem fogja csalódás érni a tisztaságot illetően!

Magánszemélyek esetében vállaljuk a komplett nagytakarítást, de akár csak egyes munkafázisokkal (pl. ablak- vagy szőnyegtisztítás) is megkereshet bennünket, minden esetben korrekt, minőségi munkát végzünk. Kollégáink nagy tapasztalattal és jól bevált tisztítószerekkel varázsolják újra tisztává és friss illatúvá otthonát. Lakásfelújítás után különösen fontos a mindenre kiterjedő, alapos takarítás, hiszen ilyenkor rengeteg szennyeződés képződik, melyek közül némelyiket nagyon nehéz eltávolítani. De mi mindenféle makacs, rászáradt folttal megbirkózunk, hiszen csapatunk már sokszor ránézésre tudja, milyen eszközhöz kell nyúlnia a tökéletes tisztaság érdekében. De akár egy rendezvény után is visszaadjuk Önnek jól megszokott, rendezett otthonát.

Nagytakarítás mindent viszünk

Mi mindent viszünk! Tisztítószereket, gépeket eszközöket, létrákat, stb. Önnek nem kell biztosítani mást mint meleg vizet a takarításhoz. A legtöbb takarító cég csak a takarítónőket küldi el a takarításra, mi a megszokott tisztítószereinket használjuk amelyeknek ismerjük a pozitív és esetleges negatív hatásait, így tudjuk mivel kell vigyázni, hogy ne okozzunk kárt, eszközeinket több éves tapasztalat alapján szerezzükbe, ezeknek az eszközöknek köszönhetően tudjuk a munkánkat gyorsan és jól elvégezni. Saját gépeinkkel végezzük el a különlegesebb tisztítási folyamatokat, mint például a szőnyegtisztítás vagy kárpittisztítás. A nagy belmagasság sem okoz gondot, a 4-5 méteres belmagasságban is letisztítjuk az ablakokat, minden esetben viszünk a nagytakarításra több létrát is és fel vagyunk készülve a nagy belmagasságra is.

Cégeknek is végzünk alkalmi nagytakarítást, ha az általános tisztogatási munkálatokat a dolgozók végzik, de Ön szeretné, ha néha a munkahely minden apró részlete csillogna-villogna. De kereshet bennünket, ha felújítás, átadás vagy rendezvény után kell rendbe tenni az irodát, kollégáink minden elvárásnak megfelelő tisztaságot fognak hagyni maguk után!

Kérjen árajánlatot most:

Árajánlat kéréshez töltse ki a lenti kérdőívünket, ami alapján kollégánk maximum 24-órán belül válaszol. Ha ennél is gyorsabban szeretne választ, mert sürgősen van szüksége takarításra, kérem telefonos elérhetőségünkön vegye fel velünk a kapcsolatot. Nagyon fontos, hogy képeket csatoljon az ajánlat kéréshez, hiszen ez alapján tudjuk eldönteni mennyi időre és takarítóra van szükség, hogy hibátlanul elvégezzük a takarítási szolgáltatást.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (fontos)

  Takarítandó helyiség alapterülete (fontos)

  Takarítandó helyiség belmagassága

  Takarítás várható időpontja (dátum)

  Takarítás típusa

  Helyiség típusa

  Képek csatolása (jpg, png, jpeg fájl típusok csatolhatóak, a képek csatolása nagyban segíti az ajánlat adás pontosságát, kérjük amennyiben teheti mindenképp küldjön képet az ingatlanról amiből megállapítható a szennyezettség mértéke.  Egyéb információk és megjegyzés

  Hvíás
  Üzenet