Kárpittisztítás

Kárpittisztítás

Ha már nem is emlékszik, milyen volt bútora színe a megvásárlásakor, akkor ott bizony egy alapos kárpittisztításra van szükség. Cégünk ipari kárpittisztító gépek segítségével varázsolja újra tisztává és illatossá bútorát, visszaadva annak eredeti színét. Munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren is, nyugodtan rájuk bízhatja kedvenc foteljét vagy ülőgarnitúráját!

Egy alapos kárpittisztítást akkor is érdemes végeztetni, ha nem látszik koszosnak a bútor, mivel a por és az atkák ugyanúgy megtelepednek benne. Ezek egyrészt allergiás tüneteket okozhatnak, másrészt pedig gyakoribb portalanítást tesznek szükségessé otthonában. Így nagytakarítások mellé minden esetben szoktuk ajánlani ezt a munkálatot is.

Ezt a szolgáltatást lakástakarítás mellé, de akár külön is megrendelheti, kérje árajánlatunkat elérhetőségeink egyikén még ma.

Kárpittisztítás szolgáltatásunkat magánszemélyeknek és cégeknek is ajánljuk, hiszen a legtöbb lakásban házban megtalálhatóak a szövettel bevont bútorok, matracok, fotelek amelyek tisztítását nehéz elvégezni megfelelő gépek és vegyszerek nélkül. Irodákban is nagyon sok helyen megtalálhatóak a szövettel kárpitozott bútorok mint a székek, ülőgarnitúrák esetében is, ezeknek és hasonló bútoroknak a tisztítását bízza cégünkre.

Egy irodában is számos olyan kárpitozott bútor lehet – irodai szék, ülőgarnitúra, stb. –, amelyek megfelelő tisztítást igényelnek. Ez ügyben is hívja bátran a Tuti Takarítást! Minél több bútorról van szó, annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani Önnek!

Bár nem tartozik alap szolgáltatásaink közé, de szoktuk vállalni az autókban lévő kárpitok tisztítását is. A szőnyegeket, üléseket és a tetőkárpitot is újra tisztává és illatossá varázsoljuk speciális tisztítógépeinkkel. Ezt a szolgáltatást elsősorban nyáron ajánljuk, a kárpit minél gyorsabb kiszáradása miatt.

Ülőgarnitúra tisztítás

Sokat használt foteljének, ülőgarnitúrájának – melyekről esetleg már le is mondott volna – is képesek vagyunk visszaadni régi pompáját, melyhez tisztaságot és friss illatot társítunk a megfelelő vegyszerek használatával. 

Fotel kárpittisztítás

A fent leírt munkálatokhoz minőségi gépeket és vegyszereket használunk. Leggyakrabban alkalmazott ipari tisztítógépünk a Karcher Puzzi. Ezzel elsősorban szőnyegeket tisztítunk, de a kárpitoknál is nagy hasznát vesszük. A másik sokszor bevetett segítségünk pedig a nagyobb teljesítményű Santoemma Sabrina.

Kárpittisztító gépek

Mindkettő vizes extrakciós tisztítást végez, ami annyit tesz, hogy egy vízpumpával vegyszeres vizet juttatnak a kárpitra, amit azonnal fel is szívnak, a gyorsabb száradás érdekében. Mielőtt azonban ezeket a gépeket használnánk, minden esetben egy alapos porszívózást végzünk, ami sokszor már önmagában is sokat számít. Erősen szennyezett bútoroknál már jó előre felvisszük a vegyszeres vizet a felületre, hogy legyen ideje feloldani a beszáradt foltokat. Ha ez nem bizonyul elegendőnek, akkor habot vagy egyéb speciális folttisztító szereket alkalmazunk a tökéletes végeredmény érdekében. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően mindig a megfelelő eljárást választjuk a makacs szennyeződések (pl. vér, kávé, vörösbor) kitisztításához. Azonban az ilyen foltoknál ajánlatos minél hamarabb hívni bennünket, hogy a tisztítás biztosan maximális lehessen.

Hvíás
Üzenet