Kárpittisztítás

Kárpittisztítás

Ha már nem is emlékszik, milyen volt bútora színe a megvásárlásakor, akkor ott bizony egy alapos kárpittisztításra van szükség. Cégünk ipari kárpittisztító gépek segítségével varázsolja újra tisztává és illatossá bútorát, visszaadva annak eredeti színét. Munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren is, nyugodtan rájuk bízhatja kedvenc foteljét vagy ülőgarnitúráját!

Egy alapos kárpittisztítást akkor is érdemes végeztetni, ha nem látszik koszosnak a bútor, mivel a por és az atkák ugyanúgy megtelepednek benne. Ezek egyrészt allergiás tüneteket okozhatnak, másrészt pedig gyakoribb portalanítást tesznek szükségessé otthonában. Így nagytakarítások mellé minden esetben szoktuk ajánlani ezt a munkálatot is.

Ezt a szolgáltatást lakástakarítás mellé, de akár külön is megrendelheti, kérje árajánlatunkat elérhetőségeink egyikén még ma.

Kárpittisztítás szolgáltatásunkat magánszemélyeknek és cégeknek is ajánljuk, hiszen a legtöbb lakásban házban megtalálhatóak a szövettel bevont bútorok, matracok, fotelek amelyek tisztítását nehéz elvégezni megfelelő gépek és vegyszerek nélkül. Irodákban is nagyon sok helyen megtalálhatóak a szövettel kárpitozott bútorok mint a székek, ülőgarnitúrák esetében is, ezeknek és hasonló bútoroknak a tisztítását bízza cégünkre.

Egy irodában is számos olyan kárpitozott bútor lehet – irodai szék, ülőgarnitúra, stb. –, amelyek megfelelő tisztítást igényelnek. Ez ügyben is hívja bátran a Tuti Takarítást! Minél több bútorról van szó, annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani Önnek!

Bár nem tartozik alap szolgáltatásaink közé, de szoktuk vállalni az autókban lévő kárpitok tisztítását is. A szőnyegeket, üléseket és a tetőkárpitot is újra tisztává és illatossá varázsoljuk speciális tisztítógépeinkkel. Ezt a szolgáltatást elsősorban nyáron ajánljuk, a kárpit minél gyorsabb kiszáradása miatt.

Ülőgarnitúra tisztítás

Sokat használt foteljének, ülőgarnitúrájának – melyekről esetleg már le is mondott volna – is képesek vagyunk visszaadni régi pompáját, melyhez tisztaságot és friss illatot társítunk a megfelelő vegyszerek használatával. 

Fotel kárpittisztítás

A fent leírt munkálatokhoz minőségi gépeket és vegyszereket használunk. Leggyakrabban alkalmazott ipari tisztítógépünk a Karcher Puzzi. Ezzel elsősorban szőnyegeket tisztítunk, de a kárpitoknál is nagy hasznát vesszük. A másik sokszor bevetett segítségünk pedig a nagyobb teljesítményű Santoemma Sabrina.

Kárpittisztító gépek

Mindkettő vizes extrakciós tisztítást végez, ami annyit tesz, hogy egy vízpumpával vegyszeres vizet juttatnak a kárpitra, amit azonnal fel is szívnak, a gyorsabb száradás érdekében. Mielőtt azonban ezeket a gépeket használnánk, minden esetben egy alapos porszívózást végzünk, ami sokszor már önmagában is sokat számít. Erősen szennyezett bútoroknál már jó előre felvisszük a vegyszeres vizet a felületre, hogy legyen ideje feloldani a beszáradt foltokat. Ha ez nem bizonyul elegendőnek, akkor habot vagy egyéb speciális folttisztító szereket alkalmazunk a tökéletes végeredmény érdekében. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően mindig a megfelelő eljárást választjuk a makacs szennyeződések (pl. vér, kávé, vörösbor) kitisztításához. Azonban az ilyen foltoknál ajánlatos minél hamarabb hívni bennünket, hogy a tisztítás biztosan maximális lehessen.

Kérjen árajánlatot most:

Árajánlat kéréshez töltse ki a lenti kérdőívünket, ami alapján kollégánk maximum 24-órán belül válaszol. Ha ennél is gyorsabban szeretne választ, mert sürgősen van szüksége takarításra, kérem telefonos elérhetőségünkön vegye fel velünk a kapcsolatot. Nagyon fontos, hogy képeket csatoljon az ajánlat kéréshez, hiszen ez alapján tudjuk eldönteni mennyi időre és takarítóra van szükség, hogy hibátlanul elvégezzük a takarítási szolgáltatást.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (fontos)

  Takarítandó helyiség alapterülete (fontos)

  Takarítandó helyiség belmagassága

  Takarítás várható időpontja (dátum)

  Takarítás típusa

  Helyiség típusa

  Képek csatolása (jpg, png, jpeg fájl típusok csatolhatóak, a képek csatolása nagyban segíti az ajánlat adás pontosságát, kérjük amennyiben teheti mindenképp küldjön képet az ingatlanról amiből megállapítható a szennyezettség mértéke.  Egyéb információk és megjegyzés

  Hvíás
  Üzenet