Felújítás utáni takarítás

Ha festés vagy bármilyen más jellegű felújítás történt lakásában és nem akar maga bajlódni a takarítással sem, bízza ránk a piszkos munkát! Gyorsan és korrekt áron dolgozunk, a megfelelő gépekkel és szakemberekkel. Ha Ön mégsem elégedett vagy bármi hiányosságot fedezett fel, úgy mi azt garancia keretében ingyen helyrehozzuk!

Az egyik legnehezebb munka ha takarításról van szó a felújítás utáni takarítás, hiszen ilyenkor talán a legkoszosabb a lakás, főleg ha a szakemberek nem figyelnek oda az alapvető tisztaság megőrzésére, ilyenek például ha nem takarják le az üveg felületeket, esetleg nem takarják le a parkettát, de láttunk már olyat is, hogy a festéket a zuhanyzó tálcába öntötték, ezekkel az oda nem figyeléssel a takarítási munkálatokat és költséget megtöbbszörözhetik a figyelmetlen trehány munkások.

Felújítás utáni takarítás

Ha önnek korrekt takarító cégre van szüksége felújítás utáni takarításra akkor válasszon minket. Biztosan talál olcsóbb céget is, de ha tényleg igényes munkát szeretne garanciával akkor nem kell tovább keresgélnie. A Tuti takarítás minden esetben garanciát vállal a takarításra, így ha valami kimaradna vagy hiányosságot talál az elvégzett munkában azt ingyen javítják.

Felújítás utáni takarítás

Miért olyan nehéz egy felújítás utáni takarítás, hiszen általában még bútorok sincsenek ilyenkor. A válasz egyszerű, az összefestékezett padlót, járólapot főleg ha sötét színű nem elég egyszer vagy kétszer felmosni, mert mire megszárad újra kiüt rajta a festék, takarítóink komoly vegyszer ismerettel rendelkeznek és ipari vegyszereket alkalmaznak és tisztában vannak vele, hogy az ilyen esetekben mi az ami a leghatékonyabb, de még így is sokkal nagyobb feladat mint egy normál takarítás.

Felújítás utáni takarítás

A legtöbb esetben a tulajdonosok előbb hívnak takarító céget mint ahogy kellene, hiszen alig várják a végeredményt mivel a legtöbb esetben a felújítás elhúzódik, de érdemes mindenképp akkor hívni a takarító céget amikor már teljesen készen van a munka és a munkások már teljesen levonultak, persze néha nem kerülhető el, hogy újra hívjuk a takarítókat, hiszen ha egy üres lakásról van szó sok esetben a bútorok behozatala előtt el kell végezni a felújítás utáni takarítást, de mivel a bútorok összeszerelése, képek, bútorok falra fúrása is komoly port okoz ezért ha nem szeretnénk mi magunk elvégezni nem tudjuk elkerülni, hogy újra fizessünk a takarításért, de ekkor már sokkal kisebb költséggel kell számolnunk.

Felújítás utáni takarítás

Felújítás utáni takarítás árak

A legtöbb cég ezt a munkát óradíjban végzi a tuti takarításnál ez 2800Ft/óra, sajnos látatlanban elég nehéz meghatározni még több éves tapasztalat után is, hogy mennyi időt fog igénybe venni, hiszen ha a fent megemlített kivitelezői hibák nagyon meghosszabbíthatják a munka idejét.

Felújítás utáni takarítás

A fürdőszoba felújítás utáni rendbetétele az egyik leghosszadalmasabb feladat. Hiszen a csempére, járólapra száradt, lecsöppent fugázó vagy ragasztóanyag nagyon nehezen jön le és sokszor járunk úgy, hogy többszöri lemosás után is kifehéredik. Mi azonban a megfelelő vegyszerek használatával garantáljuk, hogy fürdőszobája, wc-je tökéletesen tiszta és foltmentes lesz.

Többféle felújítási munkát végeztethetünk, amik más-más takarítási módot igényelnek:

 • Festés után – ha a festő nem fordított gondot a megelőzésre (járólap, parketta, ablakok letakarása, stb.) – elég sokáig tarthat a lakás tisztává varázsolása. A padlóra, ablakokra száradt festékmaradványok eltávolítása hosszadalmas és a takarítás végeztével akár újra ki is fehéredhet a felület, főleg sötét burkolat esetében.
 • Mázolásnál ugyancsak komoly takarítási procedúrában lehet részünk a megelőző óvintézkedések nélkül. Még a tapasztalt szakembernek is olykor feladja a leckét a rászáradt zománcfesték eltüntetése.
 • Burkolás után a fölösleges fugázóanyag jelenti a legmakacsabb szennyeződést. Letakarításában az okozza a nehézséget, hogy a csempék közti fuga sérülése nélkül történjen annak eltávolítása.
 • Új lakás vagy teljes lakásfelújítás esetén mindezek a munkálatok kompletten jelentkeznek, így még összetettebb takarítást igényel a tökéletes tisztaság elérése. Hívjon minket és mi gyorsan beköltözhetővé varázsoljuk otthonát!

Keressen minket bizalommal.

Kérjen árajánlatot most:

Árajánlat kéréshez töltse ki a lenti kérdőívünket, ami alapján kollégánk maximum 24-órán belül válaszol. Ha ennél is gyorsabban szeretne választ, mert sürgősen van szüksége takarításra, kérem telefonos elérhetőségünkön vegye fel velünk a kapcsolatot. Nagyon fontos, hogy képeket csatoljon az ajánlat kéréshez, hiszen ez alapján tudjuk eldönteni mennyi időre és takarítóra van szükség, hogy hibátlanul elvégezzük a takarítási szolgáltatást.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (fontos)

  Takarítandó helyiség alapterülete (fontos)

  Takarítandó helyiség belmagassága

  Takarítás várható időpontja (dátum)

  Takarítás típusa

  Helyiség típusa

  Képek csatolása (jpg, png, jpeg fájl típusok csatolhatóak, a képek csatolása nagyban segíti az ajánlat adás pontosságát, kérjük amennyiben teheti mindenképp küldjön képet az ingatlanról amiből megállapítható a szennyezettség mértéke.  Egyéb információk és megjegyzés

  Hvíás
  Üzenet