Lakástakarítás

Lakástakarítás

Sokan azt gondolják, hogy lakásuk tisztán tartását takarítónőre vagy -cégre bízni luxus. Pedig ha minket választ, mi személyre szabott ajánlatunkkal biztosan pozitív meglepetést fogunk okozni Önnek! Legyen szó rendszeres vagy alkalmi takarításról, legyen Ön egy üzletember vagy egy egyszerű dolgozó, aki szereti ugyan a rendet és tisztaságot, de nincs ideje tenni érte, keressen bennünket!

Állunk rendelkezésére akkor is, ha éppen külföldön tartózkodik és szeretné itthoni lakását rendben tudni, ha felújítást végeztetett és a takarítással sem kíván maga bíbelődni, vagy ha csak egy buli vagy egy albérlő után akar újra tiszta, rendezett otthonba hazatérni. Tapasztalt szakembereink bármilyen kihívással megbirkóznak a makulátlan tisztaság érdekében!

Lakástakarítás tisztítószerek

Fontos megjegyeznünk, hogy mi minden eszközt, gépet és tisztítószert viszünk ami szükséges a takarításhoz, jól bevált gépeinkkel, tisztítószereinkkel és eszközeinkkel gyors és minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani. Fontos, hogy minden esetben jelezze ha különlegesebb szolgáltatást kér mint például a kárpittisztítás vagy szőnyegtisztítás, minden esetben megkérdezzük a belmagasságot is, hogy mekkora létrát vigyünk. Sok cég csak a takarító személyzetet közvetíti ki önhöz, tőlünk egy felkészült csapat fog kiszállni önhöz, a kiszállásért nem számolunk fel külön összeget és a parkolásért sem.

Alkalmi lakástakarításra több esetben lehet szükség: felújítást vagy egy házibulit követően, vendégvárás esetén, stb. De ha egyszerűen csak a havonta esedékes nagytakarítást szeretné profikra bízni, a legjobb helyen jár. Garantáljuk az alapos és korrekt munkát!

Rendszeres lakástakarítást is vállalunk. Ha minket választ, a nagytakarítást is megspórolja! Ugyanis cégünk az egyes alkalmakkor a nagytakarítás legtöbb mozzanatát is elvégzi az alap munkálatokon kívül, így otthonát mindig tisztán és felfrissítve adjuk át.

Agglegénylakása rendszeres tisztán tartását is ránk bízhatja, így nem kell azon aggódnia, hogy vendégeit milyen körülmények fogadják majd. És természetesen garantáljuk a teljes diszkréciót, amennyiben szükséges.

Ha főbérlőként szeretné lakását két bérlő között újra tisztává, rendezetté varázsolni vagy ha Ön albérlő, és makulátlan, friss illatú lakásba akar beköltözni, hívja a Tuti Takarítást! Megbirkózunk a legmakacsabb szennyeződésekkel is és garantáljuk az üde tisztaságot!

Egy lakástakarításnál a következő munkálatokat tudja megrendelni:

 • Portalanítás nedves vagy száraz módszerekkel, különleges bútorápolókkal
 • Pókhálók leszedése
 • Padlótisztítás járólap és parketta esetében is
 • Szőnyegtisztítás porszívóval vagy vizes bázisú takarítógépekkel (igény esetén komplett szőnyegtisztítás el- és visszaszállítással)
 • Kárpittisztítás vizes bázisú takarítógéppel
 • Bőrtisztítás, -ápolás a bőrrel bevont bútorok esetében
 • Komplett konyhatakarítás, mely igény esetén tartalmazza a hűtő vagy a tűzhely kitisztítását is
 • Fürdőszoba, mellékhelyiség teljes körű takarítása
 • Ablaktisztítás, mely tartalmazza a redőnyök és szúnyoghálók lemosását is
 • Függönytisztítás leszedéssel és felrakással együtt
 • Stb.

Hívja munkatársunkat még ma és a lakás felmérése után megküldjük Önnek árajánlatunkat!

Kérjen árajánlatot most:

Árajánlat kéréshez töltse ki a lenti kérdőívünket, ami alapján kollégánk maximum 24-órán belül válaszol. Ha ennél is gyorsabban szeretne választ, mert sürgősen van szüksége takarításra, kérem telefonos elérhetőségünkön vegye fel velünk a kapcsolatot. Nagyon fontos, hogy képeket csatoljon az ajánlat kéréshez, hiszen ez alapján tudjuk eldönteni mennyi időre és takarítóra van szükség, hogy hibátlanul elvégezzük a takarítási szolgáltatást.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (fontos)

  Takarítandó helyiség alapterülete (fontos)

  Takarítandó helyiség belmagassága

  Takarítás várható időpontja (dátum)

  Takarítás típusa

  Helyiség típusa

  Képek csatolása (jpg, png, jpeg fájl típusok csatolhatóak, a képek csatolása nagyban segíti az ajánlat adás pontosságát, kérjük amennyiben teheti mindenképp küldjön képet az ingatlanról amiből megállapítható a szennyezettség mértéke.  Egyéb információk és megjegyzés

  Hvíás
  Üzenet