Garázstakarítás

Garázstakarítás

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a garázstakarítás terén is. A mélygarázsok tisztítása is szakembert kíván, hiszen elég makacs szennyeződésekkel kell megbirkózni. Így nem árt, ha a takarító tudja, milyen vegyszert, eszközt használjon. Kollégáink ipari súrológép vagy nagynyomású gőzborotva bevetésével távolítják el az olaj- és egyéb eredetű foltokat a csiszolt betonról éppúgy, mint bármilyen más felületről.

De a kipufogógázok okozta elszíneződések eltüntetése a falakról és a mennyezetről is komoly odafigyelést és szakértelmet igényel. Télen pedig a kerekeken behordott hó és sár teszi különösen szükségessé a tisztítást. Vállaljuk több ezer négyzetméteres teremgarázsok komplett takarítását rendszeresen vagy alkalmi nagytakarítás keretében. Utóbbit általában félévente javasoljuk elvégeztetni, megelőzendő a padlószerkezet károsodását.

Rendszeres teremgarázs-takarítás hosszú távú megrendelése esetén komoly kedvezményekben tudjuk Önt részesíteni. Munkánkra garanciát vállalunk, így megbízóinkat nem érheti semmilyen kár. Hívjon minket bizalommal!

Alkalmi teremgarázs nagytakarítások alkalmával a padló mellett a falakat, szellőzőrendszereket, csöveket, világítótesteket is megtisztítjuk. Erre legalább évente egyszer szükség van, hiszen így megelőzhetjük, hogy a szennyeződések jobban beivódjanak és esetleg már ne lehessen maradéktalanul eltávolítani őket. A Tuti Takarítás erre a szolgáltatására is garanciát vállal, átadás előtt magunk ellenőrizzük, hogy minden az előre megbeszéltek szerint történt-e.

A padlózat tisztítására egytárcsás súrológépet használunk a legtöbb esetben. Makacsabb szennyeződések esetén először 5-10 percre beáztatjuk a padlót vegyszeres víz segítségével, majd következik a súrológép, melynek használatakor ugyancsak vegyszert juttatunk a felületre. Mindezt vizes porszívó segítségével tüntetjük el, nagyobb garázsok esetében a nagyobb gépeinket használjuk amelyek vegyszert juttatnak a felületre, súrolnak és fel is szívják a vízet. Ezt a munkafolyamatot a folttisztulástól függően többször is elvégezzük egymás után, végül pedig szárazra töröljük a padlót. Igény esetén nagynyomású ipari mosó is rendelkezésünkre áll a tökéletesebb tisztaság érdekében.

Ha gyors és precíz munkára van szükség, a legjobb helyen jár! Mi akár 1 nap alatt is megtisztítjuk egy több ezer négyzetméteres garázs padlóját, ha szükséges, egyszerre több gép bevetésével. Minél nagyobb a garázs területe, az ár annál kisebb lesz, akár 50Ft/nm! Azonban a padlótakarításon kívül szükség lehet a szellőzőrendszerek, csövek, garázskapuk vagy egyéb felületek tisztítására is, melyet ugyancsak Ránk bízhat! Profi takarítócsapatunkban nem fog csalódni.

Otthoni garázsát is éppúgy tisztává varázsoljuk, mint egy teremgarázst. Ha lecsöppent az olaj vagy a gumik hagytak maguk után szennyeződést, hívjon bennünket és a rendelkezésünkre álló súroló berendezésekkel azonnal eltávolítjuk a legmakacsabb foltokat is, bármilyen felületről! Magángarázsokban is ajánljuk az évente kétszeri nagytakarítást, az egyiket mindenképpen a téli időszak után. De ha teremgarázsban tartja autóját és nincs megelégedve a takarítással, akkor is állunk rendelkezésére. Kérje ajánlatunkat még ma!

Hvíás
Üzenet