Garázstakarítás

Garázstakarítás

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a garázstakarítás terén is. A mélygarázsok tisztítása is szakembert kíván, hiszen elég makacs szennyeződésekkel kell megbirkózni. Így nem árt, ha a takarító tudja, milyen vegyszert, eszközt használjon. Kollégáink ipari súrológép vagy nagynyomású gőzborotva bevetésével távolítják el az olaj- és egyéb eredetű foltokat a csiszolt betonról éppúgy, mint bármilyen más felületről.

De a kipufogógázok okozta elszíneződések eltüntetése a falakról és a mennyezetről is komoly odafigyelést és szakértelmet igényel. Télen pedig a kerekeken behordott hó és sár teszi különösen szükségessé a tisztítást. Vállaljuk több ezer négyzetméteres teremgarázsok komplett takarítását rendszeresen vagy alkalmi nagytakarítás keretében. Utóbbit általában félévente javasoljuk elvégeztetni, megelőzendő a padlószerkezet károsodását.

Rendszeres teremgarázs-takarítás hosszú távú megrendelése esetén komoly kedvezményekben tudjuk Önt részesíteni. Munkánkra garanciát vállalunk, így megbízóinkat nem érheti semmilyen kár. Hívjon minket bizalommal!

Alkalmi teremgarázs nagytakarítások alkalmával a padló mellett a falakat, szellőzőrendszereket, csöveket, világítótesteket is megtisztítjuk. Erre legalább évente egyszer szükség van, hiszen így megelőzhetjük, hogy a szennyeződések jobban beivódjanak és esetleg már ne lehessen maradéktalanul eltávolítani őket. A Tuti Takarítás erre a szolgáltatására is garanciát vállal, átadás előtt magunk ellenőrizzük, hogy minden az előre megbeszéltek szerint történt-e.

A padlózat tisztítására egytárcsás súrológépet használunk a legtöbb esetben. Makacsabb szennyeződések esetén először 5-10 percre beáztatjuk a padlót vegyszeres víz segítségével, majd következik a súrológép, melynek használatakor ugyancsak vegyszert juttatunk a felületre. Mindezt vizes porszívó segítségével tüntetjük el, nagyobb garázsok esetében a nagyobb gépeinket használjuk amelyek vegyszert juttatnak a felületre, súrolnak és fel is szívják a vízet. Ezt a munkafolyamatot a folttisztulástól függően többször is elvégezzük egymás után, végül pedig szárazra töröljük a padlót. Igény esetén nagynyomású ipari mosó is rendelkezésünkre áll a tökéletesebb tisztaság érdekében.

Ha gyors és precíz munkára van szükség, a legjobb helyen jár! Mi akár 1 nap alatt is megtisztítjuk egy több ezer négyzetméteres garázs padlóját, ha szükséges, egyszerre több gép bevetésével. Minél nagyobb a garázs területe, az ár annál kisebb lesz, akár 50Ft/nm! Azonban a padlótakarításon kívül szükség lehet a szellőzőrendszerek, csövek, garázskapuk vagy egyéb felületek tisztítására is, melyet ugyancsak Ránk bízhat! Profi takarítócsapatunkban nem fog csalódni.

Otthoni garázsát is éppúgy tisztává varázsoljuk, mint egy teremgarázst. Ha lecsöppent az olaj vagy a gumik hagytak maguk után szennyeződést, hívjon bennünket és a rendelkezésünkre álló súroló berendezésekkel azonnal eltávolítjuk a legmakacsabb foltokat is, bármilyen felületről! Magángarázsokban is ajánljuk az évente kétszeri nagytakarítást, az egyiket mindenképpen a téli időszak után. De ha teremgarázsban tartja autóját és nincs megelégedve a takarítással, akkor is állunk rendelkezésére. Kérje ajánlatunkat még ma!

Kérjen árajánlatot most:

Árajánlat kéréshez töltse ki a lenti kérdőívünket, ami alapján kollégánk maximum 24-órán belül válaszol. Ha ennél is gyorsabban szeretne választ, mert sürgősen van szüksége takarításra, kérem telefonos elérhetőségünkön vegye fel velünk a kapcsolatot. Nagyon fontos, hogy képeket csatoljon az ajánlat kéréshez, hiszen ez alapján tudjuk eldönteni mennyi időre és takarítóra van szükség, hogy hibátlanul elvégezzük a takarítási szolgáltatást.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (fontos)

  Takarítandó helyiség alapterülete (fontos)

  Takarítandó helyiség belmagassága

  Takarítás várható időpontja (dátum)

  Takarítás típusa

  Helyiség típusa

  Képek csatolása (jpg, png, jpeg fájl típusok csatolhatóak, a képek csatolása nagyban segíti az ajánlat adás pontosságát, kérjük amennyiben teheti mindenképp küldjön képet az ingatlanról amiből megállapítható a szennyezettség mértéke.  Egyéb információk és megjegyzés

  Hvíás
  Üzenet