Rendszeres takarítás

Rendszeres takarítás

Vállaljuk cégek és magánszemélyek ingatlanjainak rendszeres takarítását. Ha megbízható és hozzáértő takarítócéget keres, akkor a Tuti Takarításra van szüksége! Kollégáink sok éves szakmai tapasztalattal veszik fel a harcot a legmakacsabb szennyeződésekkel is!

Szeretné otthonát mindig tisztának látni, de nem ér rá folyton takarítani? Bízza Ránk a piszkos munkát, és mi garantáljuk, hogy sosem lesz szüksége nagytakarításra. Mi ugyanis a rendszeres takarítás keretében úgy dolgozunk, hogy a nagytakarítás során elvégzendő feladatokat is apránként beleszőjük a munkafolyamatba. Például az ablaktisztítást mindenki tipikusan a nagytakarításra szokta időzíteni, de mi az egyes takarítási alkalmak során mindig megcsináljuk egy-egy helyiség ablakainak lemosását, így folyamatosan tiszta üvegen át tudja szemlélni a külvilágot. Emellett természetesen a függönymosást is elvégezzük, hogy azok mindig friss illattal árasszák el a lakást. Ugyanígy a szőnyegek alapos tisztítását sem csinálja túl sűrűn az ember, de kollégáink havonta egyszer beiktatják a rendszeres takarításba. Így otthona mindig makulátlanul tiszta is friss illatú lesz.

Cégek esetében vállaljuk irodák, lépcsőházak, irodaházak, társasházak teljes körű, rendszeres takarítását. A munka időzítését mindig előre egyeztetjük a megbízóval, hogy biztosan ne zavarjuk a műszakot. Így csapatunk általában a kora reggeli vagy az esti órákban végzi a takarítást. Rugalmasak vagyunk, minden kihívásnak igyekszünk megfelelni. Hívjon minket bizalommal és kérje ajánlatunkat, hogy minél hamarabb jó kezekben tudhassa otthona vagy munkahelye folyamatos tisztaságát!

Hvíás
Üzenet