Rendszeres takarítás

Rendszeres takarítás

Vállaljuk cégek és magánszemélyek ingatlanjainak rendszeres takarítását. Ha megbízható és hozzáértő takarítócéget keres, akkor a Tuti Takarításra van szüksége! Kollégáink sok éves szakmai tapasztalattal veszik fel a harcot a legmakacsabb szennyeződésekkel is!

Szeretné otthonát mindig tisztának látni, de nem ér rá folyton takarítani? Bízza Ránk a piszkos munkát, és mi garantáljuk, hogy sosem lesz szüksége nagytakarításra. Mi ugyanis a rendszeres takarítás keretében úgy dolgozunk, hogy a nagytakarítás során elvégzendő feladatokat is apránként beleszőjük a munkafolyamatba. Például az ablaktisztítást mindenki tipikusan a nagytakarításra szokta időzíteni, de mi az egyes takarítási alkalmak során mindig megcsináljuk egy-egy helyiség ablakainak lemosását, így folyamatosan tiszta üvegen át tudja szemlélni a külvilágot. Emellett természetesen a függönymosást is elvégezzük, hogy azok mindig friss illattal árasszák el a lakást. Ugyanígy a szőnyegek alapos tisztítását sem csinálja túl sűrűn az ember, de kollégáink havonta egyszer beiktatják a rendszeres takarításba. Így otthona mindig makulátlanul tiszta is friss illatú lesz.

Cégek esetében vállaljuk irodák, lépcsőházak, irodaházak, társasházak teljes körű, rendszeres takarítását. A munka időzítését mindig előre egyeztetjük a megbízóval, hogy biztosan ne zavarjuk a műszakot. Így csapatunk általában a kora reggeli vagy az esti órákban végzi a takarítást. Rugalmasak vagyunk, minden kihívásnak igyekszünk megfelelni. Hívjon minket bizalommal és kérje ajánlatunkat, hogy minél hamarabb jó kezekben tudhassa otthona vagy munkahelye folyamatos tisztaságát!

Kérjen árajánlatot most:

Árajánlat kéréshez töltse ki a lenti kérdőívünket, ami alapján kollégánk maximum 24-órán belül válaszol. Ha ennél is gyorsabban szeretne választ, mert sürgősen van szüksége takarításra, kérem telefonos elérhetőségünkön vegye fel velünk a kapcsolatot. Nagyon fontos, hogy képeket csatoljon az ajánlat kéréshez, hiszen ez alapján tudjuk eldönteni mennyi időre és takarítóra van szükség, hogy hibátlanul elvégezzük a takarítási szolgáltatást.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (fontos)

  Takarítandó helyiség alapterülete (fontos)

  Takarítandó helyiség belmagassága

  Takarítás várható időpontja (dátum)

  Takarítás típusa

  Helyiség típusa

  Képek csatolása (jpg, png, jpeg fájl típusok csatolhatóak, a képek csatolása nagyban segíti az ajánlat adás pontosságát, kérjük amennyiben teheti mindenképp küldjön képet az ingatlanról amiből megállapítható a szennyezettség mértéke.  Egyéb információk és megjegyzés

  Hvíás
  Üzenet