Felújítás utáni takarítás árak

Felújítás utáni takarítás árak

Felújítás, építkezés utáni nagytakarítás szolgáltatás igénybe vétele előtt nem árt tisztában lenni a piaci szereplők takarítási áraival és magával a szolgáltatással. Ha még mindig úgy dönt, hogy eldobja a szemetes lapátot, és takarító céget fogad, íme néhány dolog, hogy mit várhat el egy takarítási szolgáltatástól.

A Tuti Takarítás esetében ez a következőket jelenti:

Bizalom: Ha takarítási szolgáltatást vesz igénybe, bízik azokban a takarítókban, akikkel még soha nem találkozott, hogy eljönnek otthonába, társadalmi normáknak megfelelően néznek ki és viselkednek, nem betegek és tiszteletben tartják a megrendelő otthonát. Meg szeretném nyugtatni, hogy a takarítók háttér és szakmai felkészültsége, egészségügyi ellenőrzése nagyobb cégeknél, mint a Tuti Takarítás is ezek minden esetben megtörténnek.

Megbízhatóság: A bizalom mellett számíthat a megbízhatóságra is a professzionális takarító cégnél. Ha ezt takarító csapatra bízza, akkor biztos lehet benne, hogy a tervezett időpontban érkeznek, és pontosan úgy takarítják ki otthonát, ahogyan azt várták, és nem érnek váratlan meglepetések vagy megoldatlan zűrzavarok.

Több éve működő takarító cégünk trend alapító.Budapest egyik legdinamikusabb és leginnovatívabb takarító vállalata,amely kivételes minőségű szolgáltatásokat megbízhatóságot és példamutató ügyfélszolgálatot kínál. Működésünk és ügyfél portfóliónk folyamatosan bővült mint a magán mint a céges szektorban. Személyre szabott takarítási szolgáltatásokat nyújtunk a tulajdonosoknak Budapesten és környékén egyaránt,valamint kiváló ügyfélszolgálatot látogatásunk előtt és után. Büszkék vagyunk professzionális takarítóink kiterjedt csapatára,akik teljes körű képzési programokon vesznek részt. Minden munkatársunk osztja cégünk elkötelezettségét ,hogy túlszárnyalják az elvárásokat és mindig a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk.

Rendkívül megbízható takarító cég vagyunk ,aki a legmagasabb szintű takarítást és ügyfélszolgálatot kínálja. Hiszünk abban hogy az ügyfelekkel fenntartott jó kapcsolat létfontosságú a kiváló szolgáltatás nyújtásához. A minőséget és teljesítményt tapasztalt helyszíni csoportvezetőink folyamatosan felügyelik és karbantartják. Célunk, hogy önnek magas minőségű és jó ár érték arányú takarítási szolgáltatásokat nyújtsunk.Takarítás áraink versenyképesek és korszerűek!

Árkalkulációnk mindig a megrendelő által elvárt feladatok leírását, valamint a hozzáértő, megbízható, több lépcsőben kiválasztott takarító személyzet biztosítását, a szükséges környezetbarát, professzionális tisztítószereket és takarító eszközöket, valamint a munkafolyamatok folyamatos felügyeletét, területi vezetői ellenőrzést és takarítási naplót is tartalmazza:

Alap óradíjak normál szennyeződés esetén 2800 Ft + áfa/fő/óra

Építkezés /felújítás utáni takarítási óradíjak közepes/erősebb szennyezettség esetén :3.200ft +áfa/fő/óra

Kérjen árajánlatot most:

Árajánlat kéréshez töltse ki a lenti kérdőívünket, ami alapján kollégánk maximum 24-órán belül válaszol. Ha ennél is gyorsabban szeretne választ, mert sürgősen van szüksége takarításra, kérem telefonos elérhetőségünkön vegye fel velünk a kapcsolatot. Nagyon fontos, hogy képeket csatoljon az ajánlat kéréshez, hiszen ez alapján tudjuk eldönteni mennyi időre és takarítóra van szükség, hogy hibátlanul elvégezzük a takarítási szolgáltatást.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Irányítószám (fontos)

  Takarítandó helyiség alapterülete (fontos)

  Takarítandó helyiség belmagassága

  Takarítás várható időpontja (dátum)

  Takarítás típusa

  Helyiség típusa

  Képek csatolása (jpg, png, jpeg fájl típusok csatolhatóak, a képek csatolása nagyban segíti az ajánlat adás pontosságát, kérjük amennyiben teheti mindenképp küldjön képet az ingatlanról amiből megállapítható a szennyezettség mértéke.  Egyéb információk és megjegyzés

  Hvíás
  Üzenet